2009. november 13., péntek

"Működő Család" mint védjegy

Kedves Olvasóm!

Minden családos ember vágya, hogy működő, mi több jól működő családja legyen. A mai világban azonban hihetetlenül nehéz összeegyeztetni ezen vágyainkat a tényekkel. Mindenki rohan, a feladat egyre több, az idő egyre kevesebb. Ezzel párhuzamosan a türelmünk is fogy. Ez persze nem tesz jót a család egyetlen tagjának sem, legyen az gyerek vagy felnőtt.



Mindezek indítottak arra, hogy jómagam olyan eszköz után nézzek, ami működővé teheti a családot. Tapasztalataim szerint erre a legjobb eszköz a tartalmasan és közösen eltöltött minőségi idő.

Hogy ki mivel szeretné minőségileg eltölteni az időt, arra már eltérő ötleteink vannak. Én a játékot választottam, mert nálunk ez jött be. Az én olvasatomban a játék az az eszköz, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy közel hozza egymáshoz a családtagokat, biztosítsa a gyerek számára képességei kibontakoztatását, és élményei (még a stresszes élményei) feldolgozását is.

Más is választotta a játékot eszközül a család működőképessé tételéhez. Ezen kedves ismerősöm már szerepelt itt a blogomban. Ő Csiri, aki a Kincses Sziget oldal tulajdonosa - valamint a "Működő Család" védjegy gazdája.

Volt, aki máshogy akart segíteni a családoknak a tartalmas közös időtöltés megszervezésében. Ő Borbényiné Nóra, aki a Vidámság Szigetet üzemelteti, ill. a Családbarát Oldal kezdeményezés gazdája.

Csiri "Működő Család" védjegye nem sokáig lesz "csak" védjegy. Kövessétek figyelemmel a híreket, mert hamarosan a tettek mezejére lépünk! Mi így mondjuk el, hogy nekünk mit jelent a Működő Család. Így nagy betűvel.

"Működő Család". Neked mit jelent(ene)? Neked mi hiányzik ahhoz, hogy ezt elérhesd? Mondd el, segítsd ezzel is a munkánkat! Köszönettel:

a "Működő Család" alapítótagjai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése