2010. február 10., szerda

Az én 7 titkom

Eleget téve a Kreatív Blogger vándordíj követelményeinek most megosztok Veletek hét titkot magamról:



1. Gyerekkoromban mindig újságíró, vagy regényíró akartam lenni, mert nagyon szerettem írni. Az írás szeretete maradt, de sajnos csak hobbinak. Meg most már a blogolásnak.

2. Titkos vágyam, hogy egyszer olyan felmenő rendszerű alap- és középfokú oktatási intézményt alapíthassak (azaz ovitól gimnáziumig a teljes szortimentet képviselve), ahol az oktatás gyerek-, probléma- és projektközpontú, és játékos alapokon nyugszik.

3. Titokban még álmodom arról, hogy lesz egy negyedik babám is.

4. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek: szüleim bár nagyon szerettek/szeretnek, és én is nagyon szeretem őket mind a mai napig, mégis a gyereknevelés terén olyanfajta mintát adtak, aminek alapján kezdő szülőként csak azt tudtam, hogy hogyan nem akarom majd nevelni a gyerekeimet.

5. Hetedik osztályos koromban lettem először szerelmes az egyik osztálytársamba, sajnos(?) reménytelenül, és képes voltam még így is két és fél évig szerelmesnek lenni belé.

6. Nehéz olyan témát mondani, ami ne indítaná be az agyam, mert sajnos(?) nagyon könnyen lelkesedem. Jó, ha van olyan a közelemben, aki visszarángat a Földre.

7. Az élet minden területén magabiztos vagyok - leszámítva a külső megjelenésemet. Mint szinte minden nőt, engem is zavar a túlsúlyom, csak engem talán jobban, mint az átlagot.

Üdv:

:) Csilla :)

4 megjegyzés:

  1. Kedves Csilla! Nagyon örülök neki, hogy írtál! Ezidáig még nem jártam itt Nálad, de ezután gyakran foglak olvasni! Nagyon tetszik a blogod, kíváncsian olvasom írásaidat!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter!

    Sok szeretettel üdvözöllek körünkben, annál is inkább, mivel hasonló érdeklődési körünk van. Úgy gondolom, hogy a gyerekekkel való kreatív, játékos foglalkozás mindkettőnk szívügye, így szerintem jól ki tudnánk egészíteni egymás mondani valóját.

    A blogodhoz gratulálok!

    Üdv:

    :) Csilla :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Csilla,

    a 3. számú titkod a legkedvesebb! Csak byztatni tudlak! A blogodat pedig rendszeresen fogom olvasni!

    VálaszTörlés
  4. Szia Kata!

    Köszi szépen, várlak vissza máskor is!

    Üdv:

    :) Cs. :)

    VálaszTörlés