2010. február 28., vasárnap

Tavaszváró játékok


Mivel holnap már itt a meteorológiai tavasz, így elkezdtem egy szerény csiripsorozatot a Twitteren. A téma a tavaszváró játékok. Természetesen a jó idő beköszöntével a szabadtéri játékok kapják a főszerepet, de esős napra is fogok játéklehetőségeket ajánlani.

Keresd a #tavaszvaro hashtag-gel jelölt twitjeimet!

Szép tavaszt és friss, átmozgató tavaszvárást!

Üdv:

:) Csilla :)

4 megjegyzés:

  1. Ezt hol tudom megnézni?

    VálaszTörlés
  2. A twitteren itt tudsz elérni: https://twitter.com/jatekosneveles Megpróbáltam rákeresni a hashtaggel, de valamiért nem műxik... Igaz, hogy már két éve volt, lehet olyan messzire nem "lát" a Twitter... (Ami, mondjuk, meglepő lenne...) Megvannak, csak nagyon vissza kellett nekem is görgetnem...

    Úgyhogy most jobb híján újra közzétettem a csiripen. Ha most keresel rá a #tavaszvaro kifejezésre, akkor már látni is fogod... :)))

    VálaszTörlés
  3. Az az igazság, hogy még soha nem használtam a twittert, de most regisztráltam, meg is találtam, köszönöm. Csak az a baj, hogy mivel még soha nem használtam nem tudom, hogyan kell megnézni. Leírnád nekem kérlek. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy kereső mező az oldal tetején a jobb sarokban. (Bár ez attól függ, hogy az újabb kezelőfelület van-e beállítva.) Oda beírod a hashtages jelölést, most éppen a #tavaszvaro -t, és elvileg ki kellene, hogy dobjon oda minden tweet-et, amit ezzel megjelöltem. :) Remélem, működni fog!

      Törlés