2013. február 13., szerda

Február 15 - piros nap!!!

A Családinet.hu oldalán bukkantam erre a kezdeményezésre. Játékos, vidám módon szolgál jó ügyet, úgyhogy úgy gondoltam, mindenképpen itt a helye a blogon. 


Február 15-én Magyarország ismét pirosba öltözik, hogy egy vidám gesztussal és 200 forint felajánlásával kifejezze együttérzését a súlyosan beteg gyermekek családjai számára.


foto: csaladinet.hu - köszi szépen!

Kik csatlakozhatnak? Bárki, aki február 15-én egy piros kiegészítő vagy ruhadarabviselésével kívánja kifejezni együttérzését a beteg gyermekek felé, és kétszáz forintos pénzadományával támogatja a pécsi Dóri Házat.

Hol lesz? Mindenki megszervezheti az akciót a maga környezetében (családban, munkahelyen, baráti társaságban, sportkörben), de kapcsolódhat egyénileg is az országos kampányhoz.

Mitől izgalmas? Ez egy jó buli, csapatépítő élmény. Jól érzed magad és a beteg gyermekeken segítesz. Kell ennél több?

Lehet ezt fokozni? Készíthettek piros perselyt. Tervezhettek különleges piros ruhákat, ehettek piros színű ételeket, ihattok ilyen színű italokat, létrehozhattok piros műalkotásokat...

Hogy osszam meg az élményeimet? Fotózzatok, majd küldjétek el a képeiteket nekünk is! Közzétehetitek a közösségi oldalakon, talán más is kedvet kap.

Mutasd ki a szereteted!

A felvételeket mi is publikáljuk:
honlapunkon: www.szememfenye.hu,
a Facebookon: http://www.facebook.com/szememfenyealapitvany,
a Twitteren: https://twitter.com/Szememfenye

Hogyan lesz ebből támogatás?
Akik összegyűjtik a kétszáz forintos felajánlásokat, elküldhetik március 4-ig a Szemem Fénye Alapítvány bankszámlájára, vagy más módon is eljuttathatják a szervezethez.

Mire fordítják a pénzadományokat?
A kampány bevételét a Szemem Fénye Alapítvány – Magyarország első gyermekhospice háza – a Dóri Ház fenntartására költi.

Adataink:
Szemem Fénye Alapítvány
Pécs, Gém u. 7. 7634
bankszámlaszám:
Szigetvári Takarékszövetkezet
50800111-11083762
(írjátok a közleménybe: Öltözz pirosba!).
Adószám az szja 1%-ának felajánlásához:
18321407-2-02.
Adhat vonal: 13600-28.

Kérünk benneteket, jelezzétek részvételi szándékotokat intézményetek, közösségetek nevének, címének, telefonszámának és email-címének elküldésével Vas Krisztinánál a kapcsolat@szememfenye.hu email-címen keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése