2010. február 8., hétfő

Elemzés - tanulságokkal

Tegnap rávettem magam, és hosszabban kezdtem el böngészni a Google Analytics oldalamra vonatkozó statisztikáit.

A keresési kulcsszavaknál pedig találtam valamit, ami mellett nem mehettem el úgy, hogy nem vált ki belőlem tetteket. A keresési lista elején a "funkcionális analfabéta" kifejezés állt.

Mindez arra indított, hogy ha befejeződik a család életét szabályozó hiedelmek, mítoszok "leleplezése", akkor egy másikat indítok "Olvasóvá nevelés" címmel. Ez ugyanis szerintem a legjobb módja annak, hogy a funkcionális analfabétizmusnak akár csak az árnyékát is elkerülhessük.

Má volt korábban két blogbejegyzésem a témával kapcsolatosan, ezekre a továbbiakban is alapozni fogok. Tehát előkerülnek majd ismerős témák is, de persze megpróbálok újítani is.

Ennyit a jövőről röviden.Arra még azért kíváncsi vagyok, hogy az, aki "tengerzúgás cd"-t keresett, az hogy landolt az én oldalamon...

2 megjegyzés:

 1. Kedves Csilla!
  A blog kreativitás díjat szeretném átadni Neked.
  Kérlek gyere az ovisvilag.blog.hu weboldalra.
  Köszönöm, hogy továbbadhatom Neked.

  Üdvözlettel:
  Jusztina - Ovisvilág

  VálaszTörlés
 2. Kedves Jusztina!

  Nagyon szépen köszönöm, hogy én is megkaphattam a kreatív bloggerek elismerését. Messziről is tisztellek nagy tapasztalatodért, szaktudásodért, és azért, hogy minden sorodból süt a gyerekszeretet. Éppen ezért külön öröm, hogy Tőled kaphattam meg stafétaként díjat.

  Még egyszer köszönet érte!

  Üdv:

  :) Csilla :)

  VálaszTörlés